Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

тежина

СЕНДВИЧИТЕ САМИ ПО СЕБЕ НЕ СЕ ШТЕТНИ: Познатата нутриционистка ги разјасни нештата, а еве на што…

Брзо приготвената храна не е секогаш штетна, смета доктор Маргарита Арзумањан, руска нутриционистка и гастроентеролог. При изборот на храна за појадок, важно е да се внимава на неговиот состав. Според докторката, идеален начин за