Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

терминал

Ковачевски за новиот терминал за течен гас во Александруполи: „Ова е историски настан за земјите од…

Важноста на новиот терминал за течен гас (ЛНГ) во Александруполи за енергетска независност, ослободување од рускиот гас и диверзификација на изворите, ја истакнаа премиерите на Северна Македонија, Грција и Бугарија, Димитар Ковачевски,