Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Томаш Стражај

Стражај: „Ситуацијата во Европа наложува членството во ЕУ да претставува безбедносен гарант, затоа…

Ситуацијата во Европа денес наложува членството во Европската Унија да претставува безбедносен гарант. Затоа земјите-членки на ЕУ треба да го забрзаат процесот на интеграција и да не прават пречки со кои тој би се одложувал повторно, а