Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

трагичен настан

НЕСРЕЌЕН СЛУЧАЈ СО ТРАГИЧНИ ПОСЛЕДИЦИ: Рибар од Охрид се лизнал од карпа!

Давеник утрово беше пронајден во водите на Охридското Езеро, кај карпите меѓу плажите „Горица 2“ и „Горица 3“. Според првичните информации, се работи за несреќен случај со трагични последици. Рибар од Охрид се лизнал од карпата од