Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

трактор

Во Камендол, росоманско, изгореа автомобил, трактор, гаража и шупа!

Изгореа автомобил, трактор, гаража и шупа во Камендол, росоманско. Очевидци, за МИА велат дека пожарникарите спречиле поголеми штети. Од Територијалната противпожарна единица за МИА изјавија дека интервенирале со пет пожарникари и