Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

украинска блокада

ИМА ЛИ КРАЈ: Европа очекува ново поскапување на гасот по украинската БЛОКАДА на главната гасоводна…

Европските земји кои во голема мера се потпираат на рускиот гас ќе бидат уште повеќе погодени од последниот потег на Украина, која утринава објави дека го прекинува протокот на природен гас преку дел од својата гасоводна мрежа што