Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

услуга

СИНОНИМ ЗА МИР, ЛУКСУЗ И ПРЕКРАСНА ПЛАЖА: Извонреден хотел чиј изглед е инспириран од египетската…

Заливот Сома се наоѓа на околу 45 километри јужно од Хургада. Таму се наоѓаат луксузни хотели, а во нив шармантни ресторани, прекрасни плажи, отворени простори за идеални романтични прошетки, но и занимавање со многу спортови.

УШТЕ ЕДЕН ОДЛИЧЕН ХОТЕЛ ОД ЛАНЕЦОТ „ШТАЈГЕНБЕРГЕР“: Палми, песочни плажи, сонце и перфектна „Ол…

Хамамет, познато како најубавото туристичко место во Тунис, се наоѓа на божествената песочна плажа, меѓу градините сочинети од редовите палми. Прекрасната дестинација е надополнета со феноменални хотели, а еден од оние кои дефинитивно