Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

форма

ТАЈНИТЕ НА ЧУДЕСНАТА ФОРМА НА ХАЛАНД: Јаде шест пати дневно, знае да се почести само во родниот…

Откако беше официјализиран неговиот трансфер во Манчестер Сити, Ерлинг Халанд стана уште поважен за медиумите во Англија кои конкретно ја истражуваа тајната на неговата физичка форма. Од самиот почеток на кариерата Халанд бележи