Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

хемиски напад

ОПАСНО – Властите во Русија објавија дека од Украина се шири токсично загадување кое може да…

Украинската армија уништи танкери полни со отровни хемикалии, што доведе до ослободување на токсични материи кои се опасни по живот, соопшти Министерството за одбрана на Русија. Министерството за одбрана на Русија соопшти дека нападот