Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

хидротерапија

Мајка на три деца трагично го загуби животот откако ја испроба омилената терапија на Новак Ѓоковиќ:…

На социјалните мрежи и медиумите сè почесто читаме за терапијата со ледена вода. Порано ова беше привилегија на спортистите по напорните тренинзи и натпревари, кон која прибегнуваше и Новак Ѓоковиќ, а потоа стана широка популарна за