Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

церемонија

НИШТО ОД „СУДНИОТ ДЕН“: Откажан воздушниот дел од Парадата на победата во Москва!

Иако, како и секоја година, неизбежен дел од Парадата на победата во Москва е оној кој вклучува учество на борбени авиони и хеликоптери, овогодинешната Парада на победата, која се одржува денеска, нема да го одржи воздушниот дел од