Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

човечки ресурси

Петровска: „Модерна опрема се купува, можете да ја набавите, но инвестирањето во човечките ресурси е…

Армијата и Министерството за одбрана се насочени кон зајакнување на човечките капацитети затоа што модерна опрема се купува, можете да ја набавите, но инвестирањето во човечките ресурси е нешто кое што е подолготрајно и за што треба