Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

чувате

Фенг шуи совети: Девет предмети кои не би требало да ги ЧУВАТЕ во вашиот дом, бидејќи НОСАТ НЕСРЕЌА!…

Малку сте суеверни? Можеби имате причина за тоа. Според филозофијата на фенг шуи и други традиции, ова се работи кои, ако ги имате во домот, може да значат несреќа. ФОТЕЛЈА ЗА НИШАЊЕ Самата помисла дека таква фотелја се лула