Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Шератон

СИНОНИМ ЗА МИР, ЛУКСУЗ И ПРЕКРАСНА ПЛАЖА: Извонреден хотел чиј изглед е инспириран од египетската…

Заливот Сома се наоѓа на околу 45 километри јужно од Хургада. Таму се наоѓаат луксузни хотели, а во нив шармантни ресторани, прекрасни плажи, отворени простори за идеални романтични прошетки, но и занимавање со многу спортови.