Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Штајгенбергер

УШТЕ ЕДЕН ОДЛИЧЕН ХОТЕЛ ОД ЛАНЕЦОТ „ШТАЈГЕНБЕРГЕР“: Палми, песочни плажи, сонце и перфектна „Ол…

Хамамет, познато како најубавото туристичко место во Тунис, се наоѓа на божествената песочна плажа, меѓу градините сочинети од редовите палми. Прекрасната дестинација е надополнета со феноменални хотели, а еден од оние кои дефинитивно