Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Јадранско-јонска иницијатива

Џафери го губи трпението: „ЕУ без одлагање да го утврди датумот за одржување на првата меѓувладина…

Неопходно е Европската унија без одлагање да го утврди датумот за одржување на првата меѓувладина конференција, со која ќе биде означен почеток на преговорите за членство на Северна Македонија и Албанија и тоа е најдобро да се случи за