Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Јепе Кофод

Данскиот министер за надворешни работи: „Војната се врати во Европа и никој не се надеваше дека…

Министерот за надворешни работи на Данска, Јепе Кофод, денеска во Сараево истакна дека разговарал со министерот за надворешни работи Бисер Турковиќ (СДА) за руската агресија врз Украина. „Имавме неколку состаноци на маргините во