Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Јозеф Шмидхубер

ДАЛИ РУСИЈА Е ВИНОВНА ЗА ПОКАЧУВАЊЕТО НА ЦЕНИТЕ НА ХРАНАТА !? Речиси 25 милиони тони жито чекаат…

Речиси 25 милиони тони жито чекаат да бидат извезени во Украина поради инфраструктурните предизвици и блокадата на пристаништата на Црното Море, вклучително и Мариупол, соопшти во петокот претставник на Агенцијата на Обединетите назии за