Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

љубовен живот

СТАЛИН ЈА ТЕРОРИЗИРАЛ СВОЈАТА ПОМЛАДА СОПРУГА! Бруталноста на советскиот водач не била присутна само…

Сталин ја запознал Надежда Алилуева во 1903 година, додека тој сè уште бил во брак со Екатерина Сванидзе. Нив ги обединило пријателството со професионалниот револуционер Сергеј Алилуев, таткото на Надежда. На почетокот на 20 век,