Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

љубовници

Овие љубовници успеале да го стопат “леденото срце” на Владимир Путин: Од чистачки до…

Иако многумина мислат дека Владимир Путин е човек со ледено срце, многу жени успеале да го стопат, и покрај сите негови напори да го држи својот приватен живот подалеку од очите на јавноста. Иако неговата наводна љубовница,