Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Џек расел териер

Зеленски го одликуваше кучето кое откри повеќе од 200 експлозивни направи во Украина! (ВИДЕО)

Куче кое помага во откривање мини и други експлозивни направи во Украина доби медал за заслугите во спасувањето животи. Станува збор за кучето Патрон од расата Џек Расел териер, кое досега открило повеќе од 200 експлозивни направи и