Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Џејмс Еверард

Пресвртница во војната!? Путин е во неволја: “Тој ќе треба да испрати 600.000 војници, а…

Поранешниот заменик врховен командант на НАТО во Европа, Џејмс Еверард, смета дека единствениот излез од војната во Украина за Русите е значително да го зголемат бројот на војници или да извршат тактички нуклеарен напад. Иако се