Tag: America elections 2020

Објавен планот на Америка за вакцина против короната: Трамп ги чека првите вакцини пред изборите во ноември!? Ќе бидат бесплатни!

Американската влада денес објави дека ќе започне со дистрибуција на вакцината ковид-19 во рок од еден ден од добивањето на…

Конечно Трамп одговори што мисли за Кабала и дали QAnon треба да го спаси светот од длабоката држава!?

Американскиот претседател Доналд Трамп, минатата недела, конечно го коментираше десничарското движење засновано на сè попопуларната теорија .... 

Дали е во најава изборна кражба? Американската Пошта предупреди дека значителен број гласови испратени по пошта нема да можат да се пребројат!

Американската пошта ги предупреди некои сојузни држави дека треба да обезбедат повеќе време за да ги пребројат гласовите на дописните ....