Tag: America

Америка воведе санкции кон рускиот институт кој ја правеше руската вакцина Спутник V! Ги сомничат за правење биолошко и хемиско оружје!?

Соединетите држави воведоа санкции против пет руски научно-истражувачки Институти, вклучително и Институтот на руското Министерство за ....