Tag: Balkan

Платени атентатори за убиства на Балканот се ангажираат од Колумбија и Јужна Африка. Им се плаќаат по 50 илјади евра!

Двајца колумбиски атентатори, Каичедо Бандоја Хуан Давид (29) и Костана Каса Хозе Александар (43), кои беа уапсени од црногорската полиција, ....