Tag: Bulgaria

Хаос во Софија. Повеќе од сто повредени полицајци. Сакаат да има крв и жртви изјави првиот човек на полицијата!?

Антивладините протести во Софија доцна синоќа излегоа надвор од контрола. Како што јавуваат бугарските медиуми, насобраната маса луѓе .... 

САД и НАТО го јакнат присуството во Црното Море и Бугарија. Се доближуваат до границата со Русија!

Повлекувањето на американската армија од Германија и нејзиното преместување поблиску до руските граници, редовните маневри на американските ....