Tag: coronavirus

Дали мистериозната смрт на кинеските рудари ја открива тајната стара осум години: Како е настанат корона вирусот!?

Изворот на инфекција со коронавирус можеби не се влажните пазари на Вухан, туку кинески рудник оддалечен 1.600 километри од градот…