Tag: covid19

Група вработени од Алкалоид се загрижени: Се зголемува бројот на заразени од ковид-19!? Од Алкалоид одговараат: Не може да биде формиран ковид кластер Алкалоид!?

Изминатите денови ни се јавија група вработени во АД Алкалоид Скопје кои беа видно загрижени за своето здравје. Според нивното…

Светската здравствена организација ја менува страната: СЗО има намера да ја поддржи промоцијата на руската вакцина против короната Спутник V!

Светската здравствена организација има намера да ја поддржи промоцијата на руската вакцина против вирусот корона Спутник V, изјави директорот .... 

Дали мистериозната смрт на кинеските рудари ја открива тајната стара осум години: Како е настанат корона вирусот!?

Изворот на инфекција со коронавирус можеби не се влажните пазари на Вухан, туку кинески рудник оддалечен 1.600 километри од градот…