Tag: Доналд Трамп

Објавен планот на Америка за вакцина против короната: Трамп ги чека првите вакцини пред изборите во ноември!? Ќе бидат бесплатни!

Американската влада денес објави дека ќе започне со дистрибуција на вакцината ковид-19 во рок од еден ден од добивањето на…

Британската полиција предупреди дека се продаваат опасни таблети екстази во форма на американскиот претседател Трамп!

Британската полиција издаде предупредување до јавноста да се држат настрана од таблети екстази во форма на американскиот претседател ....