Tag: election2020

Кој е Албанецот од Улцињ, Дритан Абазовиќ од кого зависи дали про-српската опозиција ќе формира влада во Црна Гора?

Претседателот на граѓанското движење УРА ( Обединета реформска акција ), Дритан Абазовиќ, освои четири места во црногорскиот парламент. Парламентот .... 

Протестите се контролирани од Велика Британија, Полска и Чешка! Прислушкувани се нивните телефонски разговори!?

Лукашенко тврди дека протестите биле организирани од Полска, Велика Британија и Чешка. Белорускиот претседател Александар Лукашенко изјави ....