Tag: Gamaleya

Ладен туш: Русите прво ќе извезуваат само технологија, а дури за една година ќе ја продаваат вакцината надвор од Русија!

Русија првично ќе ја извезува технологијата за производство на државната вакцина против вирусот корона во странство, изјави директорот ....