Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Gaming

Фејзбук за прв пат е попопуларен од Јутуб во еден сегмент, во игра се големи пари

Фејзбук упорно ги фокусира своите напори на враќање на помладата публика, а најновите податоци на StreamLabs и даваат дополнителна причина за оптимизам на компанијата, барем кога станува збор за еден клучен сегмент. Така, услугата