Tag: Германија

Додека се преговара за иднината на Косово: Германија им продава оружје и ги тренира косовските безбедносни сили!

Германската канцеларка Ангела Меркел одобрила испорака на оружје и обука на воените структури на Косово. Приштина е длабоко во преговори ....