Tag: Христијан Мицкоски

Зошто Игор Јанушев си замина од генерален секретар на ВМРО ДПМНЕ, иако само тој победи на изборите на 15 јули!?

Досегашниот генерален секретар на ВМРО ДПМНЕ, Игор Јанушев си поднел оставка на таа функција од лични, односно од приватни причини,…

Попоски го прашува Мицкоски: Дали имаш стратегија како партијата да победи на следните избори?

По долго отсуство од јавноста, поранешниот министер за надворешни работи, Никола Попоски побара од својата партија и од раководството на ....