Tag: Индија

Сојуз од ден на ден се повеќе се зајакнува! Путин во понеделник патува во Индија на средба со премиерот на државата, најавени многу договори

Рускиот претседател, Владимир Путин на 6 декември ќе престојува во официјална посета на Индија, каде ќе се сретне со премиерот…