Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Истрага

Траги на кокаин пронајдени во Британскиот парламент: Се очекува истрага на полицијата

Управните органи на британскиот парламент ќе повикаа полиција откако лондонскиот весник објави дека на многу места во Собранието се пронајдени траги од кокаин. Претседателката на Собранието Линдзи Хојл изјави дека ќе контактира со