избори 2020

НЕЗАВИСЕН ВЕСНИК: Коалицијата на СДСМ води со четири отсто пред коалицијата на ВМРО ДПМНЕ!?

Независен весник објави анкетата (нарачана од една позната меѓународна организација за изборни системи, која им помага во изборните процеси .... 

ИЗБОРИ НА 12 ЈУЛИ!

Од извори во политичките партии, како и од добро информирани кругови во дипломатските претставништва во Скопје, Во Центар дознава дека ....