Tag: Јанко Бачев

Бачев за Апасиев: ВМРО му даде стан, вози алфа ромео, а глуми левичар и во Собрание доаѓа со точак!?

Лидерот на партијата Единствена Македонија, Јанко Бачев во својот настап на една национална Телевизија, како што самиот кажа, одговори ....