Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Јованка Броз

ТАЈНАТА ЉУБОВНА АФЕРА НА ТИТО – По оваа девојка маршалот “лудуваше“: Таа често доаѓала во…

Јосип Броз Тито важеше за една од највлијателните ако не и највлијателна личност во постоењето на Југославија. Многу познати личности од различни сфери на уметноста сакаа да бидат дел од неговото опкрожување и да имаат дел од неговото

Како реагирала Јованка на смрта на Тито!? Сестрата на Јованка, Нада откри долго чувани тајни

Нада Будисављевиќ, сестрата на Јованка Броз, откри како Јованка реагирала кога и соопштиле дека починал нејзиниот сопруг, тогашниот претседател на СФРЈ, Јосип Броз Тито. Влегов во колата, отидов кај Јованка и цело време нешто излегуваше