Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Каролина Севастјанова

Оваа русинка е вистински сон за секое машко! На Инстаграм не можете да видете нешто по возбудливо,…

Каролина Севастјанова дефинитивно остава без здив ! Гимнастичарката која доаѓа од Русија во својата кариера може да се пофали со неколку големи успеси како што се: освојување на олимписките натпреварувања за млади во 2010 година