Tag: kids

ДОБРО Е ДЕЦАТА ДА ОДАТ НА УЧИЛИШТЕ: Најдобриот италијански вирусолог тврди дека децата многу малку го пренесуваат вирусот!

Децата не само што малку се заразуваат, туку и многу ретко го пренесуваат вирусот понатаму, рече еминентниот италијански вирусолог, Џорџо .... 

Додека нашите со недели се плашат да донесат одлука, Црна Гора го одложи почетокот на учебната година за 1-ви октомври!

Црногорското Министерство за образование го одложи почетокот на учебната година и отворањето на предучилишните установи до 1-ви октомври. ....