Tag: корона вирус

Прва во светот: Русија регистрираше вакцина против коронавирус, ќерката на Путин е вакцинирана и учествувала во тестирањата!

Рускиот претседател Владимир Путин објави дека Русија ја регистрирала вакцина против вирусот корона. Тој рече дека руското Министерство ....