Tag: коронавирус

Истакнат Германски епидемиолог тврди: Новиот вид на Ковид-19, Омикрон можеби е божиќен подарок што ќе го забрза крајот на пандемијата

Новиот вид на Ковид-19 вирусот, Омикрон може да се покаже како божиќен подарок, под услов да предизвикува поблага клиничка слика, тврди германскиот ....