Tag: Ковид-19

Големи демонстрации во Белгија против новите Ковид-19 мерки: Полицијата употреби водени топови и солзавец за да ги растера демострантите

Белгиската полиција во неделата употреби водени топови и солзавец за да ги растера демонстрантите во Брисел, откако тие одржаа мирен марш ....