Tag: Macron

Лошо за Македонија: Големо враќање на Франција на Блискиот исток и во Медитеранот со поддршка на Грција!

Изјавата на францускиот претседател Емануел Макрон, дека неговата земја ќе го зголеми военото присуство во источниот Медитеран, е продолжение ....