Tag: Македонија

Дали Зоран Заев го испраќа Љубчо Георгиевски во специјална мисија во Софија!? Што ќе биде понудата до Бугарите?

Дали премиерот Зоран Заев планира да го испрати поранешниот премиер Љубчо Георгиевски во специјална мисија во Софија? Искуството на Георгиевски, .... 

Група вработени од Алкалоид се загрижени: Се зголемува бројот на заразени од ковид-19!? Од Алкалоид одговараат: Не може да биде формиран ковид кластер Алкалоид!?

Изминатите денови ни се јавија група вработени во АД Алкалоид Скопје кои беа видно загрижени за своето здравје. Според нивното…