Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Мете Фредриксен

Данската премиерка се извини откако беше снимена без маска во продавница: „Жал ми е…“

Данската премиерка се извини откако во саботата беше снимена без маска во продавница, спротивно на новите правила насочени кон спречување на ширењето на Ковид-19, токму пред тешката недела кога треба да се појави пред парламентарната