Tag: NATO

Како ЕУ и длабоката држава од Минск и Белорусија прават нова Украина. Детали како се спроведува целото сценарио!

Ако во Белорусија не се работеше за спроведување на обоена револуција, ниту францускиот претседател Емануел Макрон, ниту неговите колеги .... 

САД и НАТО го јакнат присуството во Црното Море и Бугарија. Се доближуваат до границата со Русија!

Повлекувањето на американската армија од Германија и нејзиното преместување поблиску до руските граници, редовните маневри на американските ....