Tag: October

Додека нашите со недели се плашат да донесат одлука, Црна Гора го одложи почетокот на учебната година за 1-ви октомври!

Црногорското Министерство за образование го одложи почетокот на учебната година и отворањето на предучилишните установи до 1-ви октомври. ....