Tag: протести

Како ЕУ и длабоката држава од Минск и Белорусија прават нова Украина. Детали како се спроведува целото сценарио!

Ако во Белорусија не се работеше за спроведување на обоена револуција, ниту францускиот претседател Емануел Макрон, ниту неговите колеги .... 

Протестите се контролирани од Велика Британија, Полска и Чешка! Прислушкувани се нивните телефонски разговори!?

Лукашенко тврди дека протестите биле организирани од Полска, Велика Британија и Чешка. Белорускиот претседател Александар Лукашенко изјави ....